Vizitatori

duminică, 22 martie 2015

Omult frumos si omul urat!

Omul frumos pe dinăuntru poate cuceri fără să poarte nimic deosebit, fără să se manifeste în vreun fel, fără să poarte bijuterii alese. Omul frumos pe interior este astfel construit, altfel modelat, astfel încât puterea și frumusețea lui se oglindește prin sentimente, cuvinte și gânduri.
Omul frumos este cel cu chipul senin și cu sufletul deschis oricărei provocări. Este cel care nu se teme și are curajul de a-și deschide larg brațele în fața oportunităților. Este cel care zâmbește prezentului și îi face loc în sufletul lui, pentru că știe că nu are de ce se teme.
Omul frumos este cel care știe unde poate găsi frumusețea. Este un adevărat vânător de calități umane. Nu se lasă furat de priveliști încântătoare, nu se lasă înșelat de cuvinte dulci și nu se lasă prins în mrejele înșelătoare ale minciunii. Omul frumos caută numai adevărul și nu poposește acolo unde ceilalți se desfată cu iluzii. Omul frumos este asemeni unei oaze de pace și armonie. Te poți regăsi alături de un astfel de om, te poți schimba și te poți înțelege. Pentru că fiecare obstacol prin care a trecut a lăsat cicatrici vizibile doar altor suflete la fel de încercate. Pentru că fiecare hop sărit l-a adus mai aproape sau mai departe de țelul său. Pentru că viața l-a învățat lecția răbdării, a perseverenței și a credinței. Și pentru că nu s-a lăsat niciodată învins de propriile temeri.
Omul frumos pe dinăuntru nu este decât un suflet cu aripi de înger, pentru că el zboară și poposește în viețile noastre aducând lumină și căldură, speranță și iubire, credință și adevăr.

Niciun comentariu: