Vizitatori

duminică, 22 martie 2015

Si stii bine ca nimic nu va mai fi la fel vreodata.

Si stii bine ca nimic nu va mai fi la fel vreodata.
E dimineata,dar nu mai e ca ieri,nu mai esti vesel,iar razele de soare stau ascunse dupa nori.Nu vrei sa te ridici din pat,vrei doar sa dormi sau in cel mai bun caz sa stai si sa vegetezi cu ochii pierduti pe peretii galbui al camerei in care pierzi nopti intregi.
E inorat,iar norii iti creeaza o stare de nervozitate.Mergi pe strada si te ghemuiesti in geaca pe care o porti.Vantul iti sufla parul,te ciufuleste si iti ingheata nasul.Injuri in braba si intrii in cladirea scolii.
Il vezi pe scari si iti intorci capul.Nu te saluta,dar nici tu nu o faci.Treci pe langa el si iti vine sa dai din umeri.Ti se pare ciudat.Saptamanile trecute te-ai fi inchis in baie si ti-ai fi plans si ultima lacrima daca te-ar fi ignorat,dar azi nici nu iti pasa.
Te asezi in banca,fixezi un punct cu privirea si te pierzi printre ganduri.Esti inconjurat de oameni si totusi te simti singur,dar spre deosebire de ieri esti impacat cu singuratatea pe care o imbratisezi.Nu poti fi atent la ore,iar gandurile tale au devenit mute,lasand in urma lor un gol care iti produce o durere de cap.
Pleci de la scoala,vantul inca sufla,dar raze caldute ies de dupa nori.Te intalnesti cu el pe strada si te baga in seama.Te intreaba daca vrei sa te conduca pana acasa si dai din umeri,iti este tot una.Te ia de mana,dar nu simti niciun fior.Il privesti si te intrebi daca te-ai fi simtit diferit daca te-ar fi luat de mana acum ceva timp.Zambesti si iti tragi mana dintr-a lui.Te intreaba ce ai si tu ii spui ca nu ai chef,ca esti plictisita si ca vrei sa dormi.Devine confuz si tu te amuzi,privind cum isi trece mana prin parul carliontat.Il pupi pe obraz si pleci.Azi nu simti nimic si nici maine nu vei simti mai multe decat o simpatie banala.
Ajungi acasa si te arunci in pat.Adormi si nu te mai trezesti pana deseara.
Ieri nu ai inchis un ochi si ai devorat lectiile la biologie,azi dormi ca si un copil de gradinita.Ieri erai fericita,azi esti doar plictisita.Ieri erai emotionata in preajma lui,azi indiferenta.Ieri era soare,azi e vant.Ieri era ieri,iar azi e azi.
Nimic nu e la fel,oricat de monotona ar fi viata ta.Nimic nu dureaza la nesfarsit,iar unele sentimente le traiesti o singura data in viata.
Nimic nu dureaza si cand simti indiferenta fata de ceva care iti facea inima sa bubuie,atunci intelegi ca nimic nu va mai fi la fel,ca oricat de banal ar fi un lucru,la un moment dat,se pierde in intunericul noptii.

Niciun comentariu: