Vizitatori

marți, 26 martie 2013

Iubire,inger cu aripile smulse

Oare cat de puternica e iubirea, o priviti ca un luptator neinfricat sau ca pe un ranit  haituit?
Sau poate ca e mai presus de conceptiile omenesti, e undeva acolo sus de tot unde putini ajungem sa o atingem, sa o intelegem si de multe ori putem doar sa ii deplangem lipsa aici jos…
Iata o frumoasa declaratie  trista despre iubire, de pe CadouriDeDragoste.ro
Iubire, inger cu aripile smulse de nebuni, cum cersesti pe pamant cand in cer ti-s ridicate palate, oamenii rad de ochii tai rosii de plans si-ti rasplatesc imbratisarile cu palmi.
Tu, care esti mama omenirii, si tata, sora, frate, prieten, iubit sau orice e nevoie sa fii, tu, salvarea din cele mai negre suferinti, tu care nasti tot ce e frumos in lume, din atatea inimi iti asculti smerita condamnarea la moarte, de pe atatea buze iti primesti veninul minciunii.
Chemi inimile la tine cu blandete fermecatoare, ele te rastingnesc in piercinguri si te scuipa cu boli venerice, le imbii cu frumusete, ele ti-o smulg lacome si se tavalesc cu ea in noroi, spui povesti inaltatoare, faci minuni, dar cine sa le auda si sa le vada intr-o lume mai scartaitoare si mai incetosata ca niciodata.
Iubire, inger cu aripi smulse, in tine ma voi increde cel mai tare intotdeauna pentru ca tu esti cel mai curajos dintre toti si singurul care nu va renunta niciodata.

Niciun comentariu: