Vizitatori

marți, 26 martie 2013

Paginile vieti

Paginile vietii se intorc clipa cu clipa si e trist sa vezi cum aduni pagini goale, pagini mazgalite in graba, pagini patate cu  mizerii…
Nu te complace in ganduri negre, deschide-ti inima spre lumina si vezi cum iti poti infrumuseta fiecare vorba cu un zambet si fiecare gand cu un vis.
Nu-ti dramuii bogatia in buzunare ci in oamenii care iti umplu inima, iubeste-i si ai grija de ei.
Nu apleca urechea spre mizerii, inalta-ti privirea spre stele, simte-ti lumina interioara si invata sa stralucesti neconditionat caci oamenii nu se pierd in lume, se pierd de propriile suflete si-n orbecaiala lor se lovesc si se ranesc cu inconstienta.
Cand treci prin clipe grele nu uita ca un drum cu cat are urcusul mai greu duce spre un munte cu atat mai inalt, intr-o zi vei ajunge acolo sus de unde vei putea privi cu incantare inapoi.
Tu esti scriitorul ce isi compune povestea propriei vieti, doar tu decizi cum e eroul acestei carti, daca e un luptator neinfricat sau unul slab si usor de invins. In fata fiecarei incercari, in fata fiecarei clipe tu decizi ce gandesti, ce spui, ce faci… si cu ce iti umpli paginile vietii.

Niciun comentariu: