Vizitatori

marți, 26 martie 2013

O mie de vise pentru o inima raniat

Ce e o inima? … un ghem de vise si sperante…
…Cutiuta ta de comori care iti sunt atat de nepretuite incat trebuie sa o daruiesti… si uneori crezi ca ti s-a furat, dar…
Daca iti ingreuneaza pieptul o inima trista, daca ai fost ranita si ti-ai pierdut visele, iti daruiesc alte sute, sunt toate ale tale,cu o singura conditie, lasa-ti aici inima ranita si zboara libera mai departe, pentru ca iti e asternuta in cale o viata intreaga de oportunitati pentru a iubi si  a fi fericita, ai nevoie doar de o inima plina de vise si sperante!

Te visez inteleapta si iubitoare ca o mama, cu bratele mereu flamande, sa iti cuprinzi in ele puiul si sa il adormi cu muzica inimii tale.
Te visez jucausa si inocenta ca o fetita, zambetul tau cheama zorii si noaptea vine pentru tine impovarate de stele si vise, pentru ca tu te sti abandona lor, esti copila universului si cand dansezi intreg universul danseaza cu tine.
Te visez curajoasa si neinfricata ca un pirat, esti capitanul cutezator al inimii tale si oricat de furtunoase sunt apele lumii, tu navighezi cu privirea semeata inainte mereu, in cautarea a noi comori.
Te visez puternica asemeni muntilor, caci vei biruii viata si la fel ca ei intr-o zi vei veghea cu crestetul alb peste copii tai care vor privii cu admiratie si recunostinta spre tine.
Te visez necuprinsa ca cerul, oricat de frumoase zari se dezvaluie in privirea ta pasionala, intodeauna e tot mai mult dincolo de ele, pana la  sufletul tau nepretuit care se confunda cu universul, vei calatorii mereu spre el, imbogatindu-te…
Te visez frumoasa dincolo de cuvinte, caci ochii iti sunt  floare de lumina ce-si soarbe seva din iubirea inimii tale.
Te visez senzuala si pasionala, caci tu esti ploaie si acolo unde te asterni tranformi dorintele infierbantate in fiori de placere.
Te visez vesela si stralucitoare mereu, caci porti in piept cea mai minunata comoara din intreg universul, o inima libera care poate iubi neconditionat si nelimitat. Ea este iubire si este viata ta, nu-i crede nici o clipa pe cei care te mint ca nu e a ta si o poti pierde, atata timp cat iti bate in piept e supusa vointei tale, cere-i sa iubeasca si te va asculta si sa nu imi spui ca nu stii pe cine cand o lume intreaga are nevoie de dragostea ta!
Te visez perfecta – ca o floare, ca o stea, ca tine! Oamenii au inventat doar lumea in care traiesti si dupa care te judeca, dar pe tine te-a creeat Dumnezeu, in cine ai mai multa incredere, in creeatia Lui sau in inventiile oamenilor? Zambeste fericita draga mea, esti minunata!
Te visez unica si deosebita – tu esti o lume unica de ganduri si vise, nimeni nu e, nu a fost si nu va fi vreodata ca tine, darui-te-ne si nu ezita nici o clipa sa iti lasi amprenta  in lume, sa o completezi cu prezenta ta.
Te visez nespus de iubita. De ce? Pentru ca iubirea nu se da pe motive si calitati, iubirea merita doar stropii curati de inima care-ti curg pe obraji cand suferi, doar pulberea de stele care-ti incununeaza ochii cand esti fericita, iubirea ti se poate darui doar cand ii faci loc pana foarte adanc in sufletul tau.
Te visez dulce si fermecatoare pentru ca poti fi ca o ciocolata pentru inima, cu fiecare sarut, cu fiecare te iubesc, cu fiecare gand, cuvant si gest frumos pe care-l faci  vei devenii din ce in ce mai delicioasa.
Te visez libera caci numai libera vei incanta inimile, ca pe o privigetoare te vor chema fermecate la pervaze sa-i incanti si tu ii vei face sa inteleaga ca nu te fac fericita nici macar coliviile aurite ci doar  iubirea si recunostinta inimilor care te asculta.
Te visez atat de romantica… nu pentru ca ai fi vreo poeta ci pentru ca dragostea te emotioneaza atat de mult incat nu-ti mai gasesti cuvintele, pentru ca te face sa stralucesti infiorata, pentru ca inima ta vibreaza-ntr-o simfonie deliranta de emotii, pentru ca te patrunzi de iubire si astfel esti poezie si poetii adevarati s-ar putea  infrupta cu nesat din tine.
Te visez bogata… in comorile care se pastreaza pentru eternitate in sufletul tau, sa ti-l poleiesti in bunatate, generozitate, intelepciune, modestie, curaj si mai presus de toate sa straluceasca de cea mai pura si profunda iubire.
Te visez exotica si aromata, dulce sau picanta, tare sau spumoasa,   moale sau crocanta, misterioasa, ispititoare si iesita din comun, fara a copia modele ci a descoperii moduri proprii de a fi minunata in mii de forme, de a fi… TU.
Te visez dorita, dorita nespus de sufletele care ti-au gustat iubirea si generozitatea, fie el un om drag, un catel care s-a indragostit de bunatatea ochilor tai, un pisoi caruia ii e dor de rasfatul mainilor tale, o raza de soare care ti se topeste in bronzul pielii, un strop de apa care iti saruta fiecare bucatica de trup peste care il lasi sa alerge… Cand dorul si iubirea te patrund, lasa in urma lor – imprejurul tau – un spatiu paradisiac in care inimile sunt atrase ca fluturii la lumina, pentru ca acela este unicul spatiu de pe pamant care se poate umple numai cu iubire.
Te visez la mare purtand senzuala o  rochie de lumina, impodobita  cu fire de nisip sclipitoare si-o trena nesfarsita de valuri pierzandu-ti-se-n urma pana-n zare. Si sunt convins ca in clipa aceea nici un barbat nu ar avea curajul sa stea in fata ta-n picioare…
Te visez zburand… cu aripi de vise si stelele in urma ta plangand ca nu te pot urma atat de sus. Nu-ti fie teama sa visezi, visele sunt navoade pentru impliniri, intinde-ti-le increzatoare si pe cele mai imense, balta e plina de pesti oricat de mari, fii un pescar harnic si cutezator.
Te visez zambind la capatul fiecare lacrimi, pentru ca, in povestea unei vieti, nu pot fi scrise cuvintele fara spatii, asemeni sufletul tau nu-ti poate implinii destinul doar cu lumina…  Foloseste incercarile prin care treci ca sa inveti a scrie o poveste frumoasa, care sa-ti impineasca sufletul si sa-ti deschida portile spre un destin minunat!
Te visez sarutata de ploaie, imbratisata de nea, mangaiata de soare si iubita pasional sub umbra pomilor infloriti. Stiu ca imi vei implinii usor aceste vise.
Te visez plapanda… in brate tandre; invincibila… in brate iubitoare; goala… in brate pasionale.
Te visez mama implinita, inger caznind fericit pentru miracolele vietii sale, zana implinind minuni pentru copii, dorindu-ti sa fii piatra pentru palatele lor dar ei sa-si faca leagan sub stele ca sa ramana pentru totdeauna sub privirea ta.
Te visez in amurg cu cununa de stele inflorindu-ti peste crestet sub privirile iubitului subjugat de dragoste si dor in bratele tale. Si a-i sa-l adormi cu-o sarutare si a-i sa te-adancesti in visare tronand maiestuoasa peste adoratorul divinei nobleti a inimii tale.
Te visez ispita-a zorilor, inflorind sub soare impovarata de zambete si flamanda dupa saruturi.
Te visez melancolica, ochii tai ingreunati  de visare parand sfesnice pentru sfante lumanari de dragul caruia Dumnezeu iti implineste toate rugamintile.
Te visez stea… nu dezvaluita pe cer pentru admiratia multora ci cazuta pe pamant intr-o inima speciala care te cuprinde toata si te adora cat o lume intreaga la un loc.
Te visez plina de speranta si optimism ca cerul plin de stele, caci orisicat vei ingenunchea in pamant ai venit si te vei intoarce in ele si chiar daca ajungi  un inger cu aripile frante, Dumnezeu te iubeste si daca e nevoie te va ridica in bratele Sale chiar cu mainile lui. Lumea e un vis, uneori e mai greu sa-l faci asa cum ti-l doresti, nu esti iubita mereu dar stii bine ca poti mereu sa iubesti.
Te visez un inger… de fiecare data cand, contrar tuturor evidentelor, alegi sa ierti si sa iubesti.
Te visez stralucind, ca soarele peste destinul iubirii tale, ca o stea mica si curata in viata fiecarui suflet pe care il atingi, niciodata sa nu te ascunzi, straluceste si daruie-ti mereu lumina.
Te visez ascunsa-n camp de flori si iubirea cautandu-te speriata. Si tu ii vei sarii in cale si vei rade de tresarirea sa. ”De ce fugi de mine” te va intreba si tu ii vei raspunde ”Promit sa nu mai las teama sa ma ascunda de tine, promit sa nu mai las lacrimile sa ma departeze de tine, promit sa ma-nvesmantez in vise ca sa ma vezi stralucind si de la capatul universului, promit sa te astept mereu”
Te visez calatoare pe un drum al vietii minunat, mereu plina de speranta si entuziasm pentru bucuriile ce iti pot rasarii in cale, munti de fericire iti incununeaza zarea asteptandu-te sa ii cuceresti iar tu topaind ca o fetita fericita inspre ei iti umplii bratele de flori si clipe speciale. Da, viata este o calatorie minunata pentru cei care o iubesc, drumul tau urca numai spre cer.
Te visez fluture plutind lin cu inima usoara peste clipele vietii purtata numai de adierile iubirii. Gandacei indragostiti isi vor agita aripile urmarindu-te-n zboruri haotice dar tu lasa iubirea sa te poarte usor acolo unde iti e locul. Nu uita, inima usoara cu aripi de fluturas doar pluteste, pentru ea, a iubi este la fel de usor si simplu ca a respira, dragostea nu o ingreuneaza niciodata, pentru ca stie sa nu se agate ci sa se lase purtata de adierea ei…
Te visez o iubita minunata, un inger in fata caruia cel pe care il iubeste intr-o zi va ingenunchea si va multumi Domnului ca te-a daruit vietii sale, recunoscator ca te-a creeat asa cum esti.
Te visez blanda… pastorita de inimioare si de mielusei rataciti.
Te visez un soare – sub privirea ta stralucitoare inimile infloresc si florile nu doar ca se intorc spre tine ci se smulg din pamant si ti se daruiesc!
Te visez idealista, orisicat se-ndeparteaza de tine unele vise si sperante tu stii sa nu le uiti si sa le pastrezi fierbinti si vii in sufletul tau.
Te visez salbatica, superba creatura libera ce nu concepe captivitatea decat rapusa si cuprinsa in inima pradatorului ei adorat.
Te visez stalp de lumina –  zidita in pamant si inaltata spre ceruri ca sa sprijini, ca sa iubesti…
Te visez ploaie, te pornesti ca sa racoresti ce invalui, te opresti ca sa-nfierbinti ce dezvalui .
Te visez ca pe o mare, mereu te-avanti ca sa imbratisezi, mereu te retragi ca sa te fugareasca sarutarile dar mereu necuprinsa si doritoare de mai multa dragoste.
Te visez ca vant, infiori chiar si cu cele mai neintelese soapte si-n pasiunea ta ai smulge o lume din radacini urmarindu-ti iubirea cu sute de kilometri la ora!
Te visez o floare, stii atat de frumos sa plutesti in calea cuiva ca o boare si sa i te presari in suflet cu mii de petale si numai voi florile sunteti in stare sa va sacrificati smulgandu-va din radacini si daruindu-va unei iubiri.
Te visez un diamant, mii de fete creeand imaginea perfecta pentru cel care o stie cuprinde.
Te visez cer instelat, cine te are, simte ca a instapanit intreg universul fara sa fi luat nimanui nimic.
Te visez magica – luminezi noptile cu soapte, opresti bataile inimii cu zambete, implinesti vise cu un cuvant, deschizi portile paradisului cu mangaieri, si mai presus de toate, iubesti!
Te visez mareata, nici macar tu nu stii cat de mult poate cucerii iubirea ta, cat de sus te pot purta visele tale, cat de nebuneste pot zbura fiorii tai, cat de profund se poate sacrifica sufletul tau.
Te visez plina de calitati, caci, la fel cum se intind panzele peste catargele unui vas,  se descopera in viata ta  calitatile potrivite ca sa te poarte in calatoria spre iubire. Fiecare calitate are rolul ei, la fel ca panza unui vas, si de aceea unele trebuie sa ramana stranse, ai incredere in cele care iti raman si in vantul destinului, te vor purta spre implinire…
Te visez goala… ca orice barbat :)
Te visez lumina, rasari in viata celui care te viseaza.
Te visez intinsa sexi si  senzuala  ca un apus peste mare  in bratele unui iubit sau pe un covor de flori, sau  asternuta pe hartie in randurile unei inimi visatoare. Fi dezinvolta si provoctoare pentru cel pe care il doresti si vei primii inapoi tot ce daruiesti.
Te visez fulguiala de soapte fierbinti peste o inima fermecta, tu esti zana de la care un barbat poate avea o singura dorinta: iubeste-ma!
Te vise mare de zambete, asa cum e marea necuprinsa asa sa fie si fericirea ta, zambetele si valurile nu pot fi oprite niciodata.
Te visez ecoul unui suflet pereche care isi va regasi in tine reflexia propriei fiinte.
Te visez floare de colt, nu esti rara, esti chiar unica si protejata de lege – de legea iubirii: poti fi admirata dar nimenui nu-i e permis sa iti fure libertatea.
Te visez ca pe nisipul de la malul marii, desi nu e nici pe departe cel mai moale si catifelat asternut nicaieri nu se face dragoste mai minunat.
Te visez… si crede-ma, nimic nu e mai frumos decat o femeie visata!
Te visez nestapanita, ca un curs de apa, poti umple causul unor palme ca sa te lasi gustata dar drumul tau trebuie sa isi urmeze cursul si te pot avea doar cei care te pot insoti.
Te visez stropi de soare in mare, tu stii sa umpli fara sa ingreunezi, sa iubesti cu inima usoara, sa te daruiesti ca o floare atunci cand esti dorita, sa te risipesti ca un parfum atunci cand locul tau nu e acolo, sa plutesti ca un fluture purtat de brizele iubirii spre floarea sa.
Te visez podoaba nepretuita de-mpodobit inimile frumoase.
……………..

Un comentariu:

Allison Howarts spunea...

Bună ziua, sunt Allison Howarts După ce am fost în relație cu Anderson de ani de zile, sa despărțit de mine, am făcut tot posibilul să-l aduc înapoi, dar totul a fost zadarnic, l-am vrut atât de mult din cauza dragostei pe care o am pentru el, L-am rugat cu totul, am făcut promisiuni, dar a refuzat. Mi-am explicat problema prietenei mele și ea mi-a sugerat să contactez mai degrabă un vrăjitor care să mă ajute să arunc o vrajă să-l aduc înapoi, dar eu sunt tipul care nu credea niciodată în vrajă, nu aveam de ales decât să încerc, mi-a trimis poșta de vrajă și mi-a spus că nu există nici o problemă că totul va fi bine înainte de trei zile, că fostul meu se va întoarce la mine în trei zile, a aruncat vraja și în mod surprinzător în a doua zi, era în jurul orei 16.00. Ex-ul meu ma sunat, eram atât de surprins, am răspuns la telefon și tot ce mi-a spus a fost că a fost atât de rău pentru tot ce sa întâmplat încât a vrut să mă întorc la el, că mă iubește atât de mult. Am fost atât de fericit și am mers la el, așa am început să trăim împreună din fericire din nou. De atunci, am promis că oricine știu că are o problemă de relație, aș fi de ajutor pentru o astfel de persoană, referindu-mă la singurul vrăjitor real și puternic care ma ajutat cu propria mea problemă. email: ogagakunta@gmail.com puteți să-l trimiteți prin e-mail dacă aveți nevoie de asistența lui în relația dvs. sau în orice alt caz sau pe WhatsApp pe +2348069032895
1) vrăji vrăji
2) vrăji pierdute
3) Vrăjile divorțului
4) Vrăjile căsătoriei
5) Vraja de legare.
6) vrăji de rupere
7) Înlăturați un iubit trecut
8.) Vrei să fii promovat în biroul tău / vraja de loterie
9) doresc să-ți satisfacă iubitul
Contactați acest mare om dacă aveți o problemă pentru o soluție durabilă
ogagakunta@gmail.com