Vizitatori

marți, 26 martie 2013

Ocean de iubire

Poate nu ai bani sa iti rascumperi toate datoriile, poate nu ai calitati sa te revansezi pentru toate darurile, dar intotdeauna ai o inima care poate intoarce oricat de multa iubire.
Cel mai ravnit, cel mai frumos, cel mai pretios si cel mai abundent lucru din univers este iubirea. Iubirea pluteste in eter si se revarsa nestavilita in fiecare gand frumos, in fiecare emotie curata, iubirea invaluie ca o armura  inimile curajoase, iubirea se arboreaza semeata deasupra oricarui tel nobil, iubirea patrunde vindecatoare  fiecare lacrima care iarta …
Cand inima ti-e ranita zambeste, acum ai si mai mult loc in ea pe care il poti umple cu iubire.
Nu exista iubiri pierdute, barcilor ratacite  pe valurile nesfarsite ale vietii, fie ca realizeaza sau nu, nimic nu le e mai necesar ca o pala de vant care sa le impinga mai departe spre destinatie. Iubeste neconditionat si arate-le oamenilor adevarul, poate nu vor intelege la timp ca sa iti multumeasca, dar vei fi o pala de vant in panzele lor si cand vor ajunge ACOLO isi vor aduce aminte de tine si iti vor multumi mult mai frumos decat iti poti imagina acum.
Nu dispera, nu te opri, nu te preda, plutesti pe marea iubirii, intindeti panzele sa ti le umfle cei care te iubesc sau daca n-ai ajuns inca in preajma lor, pregateste-ti vaslele si porneste in cautarea lor!

Niciun comentariu: